В Рогатинському аграрному коледжі відкрили спортивний комплекс


28 квітня на території Рогатинського аграрного коледжу відбулось урочисте відкриття і освячення першої черги спортивного комплексу.

Спортивний комплекс складатиметься з футбольного поля, волейбольного та баскетбольного майданчиків, тренажерів.

Участь у заході взяли: заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк, перший заступник голови районної державної адміністрації Степан Демчишин, голова районної ради Роман Гринишин, секретар міської ради Галина Богун, директор Рогатинського аграрного коледжу, депутат обласної ради Ігор Тринів, викладачі та студенти коледжу, жителі і гості районного центру, ЗМІ.

Спорудження спортивного комплексу, – реалізовано за задумом директора коледжу Ігоря Триніва та підтримці Рогатинської міської ради.

Його встановлення – це не тільки підтримка начального закладу за відсутності пристосованих приміщень для занять фізичною культурою і спортом, а й створення сприятливих умов для тренування молоді міста 

«Наша спільна мета – гартувати та зміцнювати здоров’я дітей, виховувати спортсменів. Відкриття такої спортивної споруди - це черговий здобуток для Рогатинщини, але ми не будемо зупинятися на досягнутому, а зробимо усе можливе, щоб спортивна інфраструктура району розвивалася», - зазначив перший заступник голови райдержадміністрації Степан Демчишин.

Чин освячення першої черги спортивного комплексу здійснив священник УГКЦ о.Іван Левчук.