В середмісті Франківська розгорівся конфлікт через припарковану автівку


Сьогодні, 9 лютого, в центрі Франківська, на вулиці Пилипа Орлика, мешканці одного з будинків зчинили конфлікт з жінкою, яка нібито перекрила в’їзд до їхнього будинку.

Конфлікт стався через те, що жінка припаркувала свій автомобіль на в’їзді до будинку, як вона запевняє, на кілька хвилин, передає Галкор. Це викликало обурення одного з мешканців цього будинку. Він у жорсткій та навіть погрозливій формі наказав жінці прибрати її автомобіль. Жінка запевняє, що цей чоловік обіцяв проколоти шини в її авто.

Коли ж з’явилася патрульна поліція, стали розбиратись в причинах конфлікту, та хто правий, а хто ні. В цей же час на підтримку власниці авто, яке нібито перекрило в’їзд в будинок приїхали представники громадської організації “Спілка воїнів АТО Прикарпаття”. Вони стали на захист жінки, яка приїхала з п’ятилітньою дитиною.

На момент прибуття патрульних жінка вже перепаркувала автомобіль, тому поліцейським не вдалося встановити чи був факт блокування в’їзду в будинок її автомобілем, чи ні.

Як пояснює чоловік він зреагував на те, що “дитина скалила до нього зуби” і порадив матері краще його виховувати. Суперечка між чоловіком та потерпілою проходила на підвищених тонах. Врешті решт, дружина ініціатора конфлікту попросила вибачення у жінки, та сказала чоловіку зробити те саме.