В середмісті Франківська збиратимуть гроші подружжю онкохворих волонтерів


На вихідних, 14-15 квітня з 12.00 – 20.00 год. на площі Ринок (перед будівлею Ратуші) Громадська організація «Об'єднання воїнів та волонтерів «Галицькі леви» спільно з Міська Асоціація учасників АТО проведуть благодійну акцію на підтримку родини онкохворих волонтерів Сергія і Тетяни Мороз.

Подружжя добровольців-госпітальєрів, які за покликом серця стали на захист України потребують допомоги небайдужих. Парамедик та військовий капелан - Сергій Мороз, що має гліобластому IV стадії (пухлина мозку) та його дружина - волонтерка Тетяна з діагнозом "меланома ІІ стадії (злоякісне пухлинне утворення)".

Вони прагнуть жити та працювати далі, ростити й виховувати двох діток, допомагати воїнам, що захищають Україну, але для цього їх самих потрібно захистити від страшної хвороби!

В рамках акції планується благодійний концерт місцевих виконавців, виставка світлин із зони бойових дій на сході України, виставка зброї та військової техніки, тренінги з психології та парамедицини, а також публічний збір пожертв.

Усі зібрані кошти будуть спрямовані на лікування подружжя Мороз.