В середмісті Івано-Франківська на три дні обмежать рух транспорту


Відповідно до розпорядження міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа з 15 по 17 квітня 2017р. у центральній частині міста буде обмежено транспортний рух.

Обмежено в’їзд транспортних засобів в центральну частину міста на межі вулиць: Галицька - Бельведерська, Грушевського - Вагилевича, Грушевського - Л. Курбаса, Мельничука, 1 на період Великодніх свят з 15 квітня по 17 квітня.

Право в’їзду матимуть:

– спеціальний автотранспорт зі службовими державними номерними знаками під час виконання прямих службових обов'язків (прокуратура, МВС, СБУ, пожежна охорона, швидка медична допомога, аварійний спеціалізований транспорт міських комунальних служб);

– транспортні засоби організаторів масових заходів при наявності відповідного розпорядження міського голови для виконання технічних заходів і на час виконання таких заходів;

– мешканці, які проживають на вул. Мельничука, Вірменська, Шеремети, Шпитальна, Л. Курбаса, Л.Українки, Сотника Мартинця, Старозамкова, Тринітарська, пл. Ринок, пл. Шептицького, а також окремих ділянок вулиць: Галицька, від вул. Бельведерської до вул. Дністровської та ділянки вулиці Грушевського від вулиці Сотника Мартинця до вулиці Вагилевича на підставі пред’явлення паспорта з пропискою на даних вулицях (в межах вулиць).