Вагітна Єва Лонгорія знялась у чуттєвій фотосесії перед пологами


Американська кіноактриса Єва Лонгорія, яка нещодавно отримала іменну зірку на Алеї Слави в Голлівуді, вже зовсім скоро повинна народити свого первістка від Хосе Бастона. На останніх тижнях вагітності зіркову матусю запросили стати зіркою нового випуску видання Iris Covet Book.

43-річна кіноакторка знялась для глянцю Iris Covet Book в об’єктиві Грега Свалеса. На знімках Єва постає в легких та світлих сукнях, які чудово підкреслюють її великий округлий живіт. Деякі світлини вийшли доволі пікантними, оскільки Лонгорія часто оголювала свої ноги і живіт та показувала відверте декольте, але незважаючи на це роль матусі при надії їй дуже пасує, пише сайт 24.

На інших кадрах актриса приміряла купальники, майки та прозорі блузи, які підкреслювали її фігуру, а образи завершували природні зачіски, макіяж та вишукані прикраси. В інтерв’ю журналу Єва поділилася, як вона та її чоловік намагались на початку вагітності приховати від сторонніх очей її живіт.

"До вагітності я могла трохи погладшати, а для преси цього було достатньо, щоб оголосити, що чекаю на дитину. Коли ж ми з чоловіком дізналися, що я дійсно вагітна, він намагався приховати цю новину від журналістів. Тоді я сказала йому: "Не турбуйся, вони весь час пишуть, що я вагітна. Все нормально. Зараз вони оголосять, що я переїдаю, а я скажу, мовляв, ні, тепер я насправді вагітна!" – кумедно зазначила зірка.