Вбивство депутата-свободівця у Миргороді: радикала заарештували без права застави


У Полтаві обрали запобіжний захід третьому підозрюваному у вбивстві Олега Супруненка - депутату Миргородської міськради від "Радикальної партії" Хачатуру Хачатряну у вигляді тримання під вартою на 60 днів без права внесення застави.

Про це повідомляє прес-служба ВО "Свобода". 

"Октябрський районний суд Полтави обрав запобіжний захід підозрюваному в замовленні вбивства "свободівця" Олега Супруненка депутату Миргородської міськради від "Радикальної партії Ляшка" Хачатуру Хачатряну у вигляді 60 діб тримання під вартою", - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що на початку засідання депутат звернувся до суду з проханням надати перекладача, бо він не розуміє української.

Як повідомляв Укрінформ, голову фракції ВО "Свобода" у Миргородській міськраді Олега Супруненка жорстоко побили вночі 12 липня, коли він повертався з роботи. Його госпіталізували у стані коми; 7 серпня він помер.

20 вересня затримано трьох підозрюваних у вбивстві. Двом з них запобіжний захід було обрано того ж дня, третьому - сьогодні. Їм інкримінують скоєння злочинів, передбачених ч. 4 ст. 187 (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) та ч. 2 ст. 121 (умисне завдання тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.