Вечірки, лекції та презентації: Що цікавого цього тижня у Франківську?


Вечірки, презентації, виставки, лекції або ж тренінги. В Івано-Франківську щодня відбувається багато різноманітних культурних подій.

Планувати дозвілля варто завчасно, тож кореспондент Бліц-Інфо зібрав найцікавіші події цього тижня - з 28 серпня до 3 вересня.

Зокрема у вівторок, 29 серпня о 10 год. в Івано-Франківському обласному краєзнавчому музеї, Галицька 4А, відбудеться відкриття виставки "Місто, якого немає...".

На виставці представлено близько трьох десятків світлин Дениса Трофімова та Юрія Бакая, на яких зображені старі будівлі Івано- Франківська з часовим проміжком близько 10 років. Фотографії ілюструють безповоротні нищівні зміни у архітектурній спадщині міста і є закликом до небайдужих про необхідність збереження. Друге життя може надати цим пам’яткам архітектури реставрація. В рамках відкриття виставки досвідом реставрації пам’яток архітектури поділиться куратор Львівської ремонтно-реставраційної асоціації «Оберіг Груп» та «Вікторія» Віктор Проданчук.

Виставка

О 14.00 год. в Urban Space 100, Грушевського 19 пройде зустріч з психологами: Як порозумітися з дитиною аутистом?

У рамках зустрічі відбудеться презентація просвітницького посібника «Прийми незвичне», який стане у нагоді педагогам, що працюють у інклюзивних класах, а також буде цікавим підліткам та їх батькам. Всі учасники зустрічі не тільки познайомляться із цікавою життєвою історією підлітка-аутиста, але і отримають цей посібник у подарунок. Окрім того, команда психологів ознайомить із власними напрацюваннями щодо фахової допомоги дітям з аутизмом та щодо можливостей психодіагностики у місті Івано-Франківську. Статистика річ вперта, а цифри засвідчують постійне зростання кількості дітей з аутизмом. Будемо вчитися впізнавати аутизм та робити світ більш відкритим для дітей з особливими потребами. Чекаємо на зустріч, де будуть і фахові консультації, і легкі фантазійні оповіді про незвичні життєві історії особливих дітей.

Ціна: безкоштовно

Зустріч з психологами: Як порозумітися з дитиною аутистом?

Цього ж дня о 18.15 в Книгарня "Є", Незалежності 31 відбудеться презентація книги Івана Монолатія «Перша республіка».

У презентованих коломиєзнавчих текстах уважний читач знайде відповіді на завше актуальні питання взаємовідносин містян і влади, їхнє повсякдення у добу ЗУНР, формування ідентичностей і живучість стереотипів, форми щоденної поведінки в умовах українсько-польської війни, розвитку міської культури. Виклад подій і їхня інтерпретація закінчуються січнем 1919 р., коли в Києві проголосили злуку ЗУНР і УНР. Для небайдужих нового прочитання недавньої історії, сюжети якої мають відгомін і нині. Іван Монолатій - професор Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника, історик, краєзнавець.

Ціна: безкоштовно

Презентація книги Івана Монолатія «Перша республіка»

І на завершення дня о 19:00 год. на Німецькому озері (острівець) відбудеться остання вечірка під відкритим небом цього літа.

Програма: знайомство, конкурси, танці, ігри. Вік: до 99 років.

Мати з собою: гарний настрій, щось попити і солоденьке для себе, і ближнього.

Орієнтовний час зустрічі: 2 години. 

Вхід безкоштовний! 

Світлина від Yuriy Dubyk.

Не менш насиченою на події буде і середа, 30 серпня. Зокрема о 16.00 год. в готелі "Станіславів", Чорновола 7 розпочнеться презентація проекту "Національна платформа бізнес взаємодії".

ГО «Клуб Ділових Людей» за підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ) та за фінансової підтримки Уряду Об’єднаного Королівства Великої Британії та Північної Ірландії, що діє через Міністерство з міжнародного розвитку (DFID), розпочинає проект із розбудови Національної Платформи для малого бізнесу. НАЦІОНАЛЬНА ПЛАТФОРМА БІЗНЕС ВЗАЄМОДІЇ – це: ОНЛАЙН-платформа ділових контактів, бізнес-можливостей, навчальних матеріалів та проектів із розвитку малого бізнесу в Україні. ОФЛАЙН-платформа у 24-х регіонах України для проведення навчальних та ділових заходів, бізнес-освіти, обміну досвідом, співпраці з владою та міжнародними організаціями, реалізації проектів для розбудови малого бізнесу в Україні. РЕЄСТРАЦІЯ ТУТ

Вхід вільний

Презентація проекту

Цього ж дня  в готелі «Станіславів» з 18:00 до 21:00 пройде лекція «Як знайти ідею та почати бізнес без стартового капіталу».

Своїм безцінним досвідом в нелегкій справі з вами буде ділитись Andrey Kuznetsov – співзасновник формації «Yogaifschool», співвласник мережі інтернет магазинів, організатор різноманітних великих подій у сфері йоги та здорового способу життя, засновник «Кухні Маркетингу».

Участь безкоштовна.

Деталі на сторінці події у соцмережі Facebook

Як знайти ідею та почати бізнес без стартового капіталу

На завершення дня о 19.00 год  в  Urban Space 100, Грушевського 19 пройдуть традиційні ІТ-вечорниці: Дизайн-пастки.Як керувати користувачем використовуючи психологію.

Скоріш за все, Ти помічав або й сам потрапляв на гачок психологічного впливу. Виявляється, цей вплив можна використовувати із користю у дизайні і Олександр Валюс навчить Тебе як. На серпневих ІТ Вечорнцях поговоримо про те, як знання принципів роботи мозку допомагають нам досягати бажаних цілей в цифрових продуктах. Також, з'ясуємо принципи роботи дизайн-пасток та розглянемо дієві приклади їх використання в щоденній роботі. Буде спекотно :) Реєстрація на подію ТУТ: https://goo.gl/forms/DGRCyqMURn6uuQ672

Ціна: безкоштовно

Дизайн-пастки.Як керувати користувачем використовуючи психологію