Весняна насолода – різноманіття фруктів на Центральному ринку


Щоб захисні сили організму працювали на повну потужність, раціон має бути збалансованим. Не слід пропускати основних прийомів їжі. Також потрібно звернути увагу на продукти, які містять у собі велику кількість вітамінів. Це, насамперед, фрукти.

За ними варто іти на Центральний ринок, адже саме тут широкий асортимент за доступними цінами. Про це йдеться на сайті Центрального ринку.

Ківі та грейпфрут продають по 45 гривень за кілограм. Кілограм лимонів обійдеться у 60-75 гривень, а гранат – від 65 гривень. Апельсини коштують 25-35 гривень. Груша – 40-55 гривень.

Але найбільше на прилавках яблук. Майже всі – вітчизняні. Загалом на Центральному ринку представлено щонайменше 10 сортів. Смачні та соковиті фрукти покупцям пропонують придбати від шести гривень за кілограм. 

«Ми даємо покупцям спробувати яблука, аби обирали на свій смак. Найпопулярнішими є «Яблуко-груша», «Чемпіон», «Семеринка», сорт «Фуджі», «Топаз». За ціною вони практично не відрізняються один від одного», – каже продавець яблук Руслан.

Завітайте на Центральний ринок та оберіть серед різноманіття весняних фруктів. Вони Вам обов’язково припадуть до смаку.

Отож, вживайте вітаміни та будьте здорові!

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!