Ветеран УПА з Франківщини у 87 проситься у лави бійців АТО


До Верховинського районного військового комісаріату звернувся житель присілка Грабовець, с Ільці - Сливчук Дмитро Захарович 1928 року народження, ветеран УПА, із проханням зарахувати його до лав - бійців АТО.

Він все життя прагнув щоб Україна була самостійною вільною та незалежною. Враховуючи сьогоднішні події в нашій державі, йому важко залишатися осторонь та спостерігати за подіями, дивлячись телебачення. Саме тому він звернувся із заявою-зверненням, пише Верховинська РДА.

Заява-звернення

Я звертаюсь до вас по такому питанню, що з насуваючою загрозою із сходу від московського агресора, який нас знищував понад 300 років терором, розстрілами, голодом, висилкою, віддихнув 20 років та зараз узявся далі, щоб покласти наш український народ на коліна. Якщо це йому вдасться, то ми вже ніколи не встанемо із колін. Я рішив проситися добровольцем в ряди АТО, щоб разом із молодими відстоювати і звільнити Україну від ворогів.  Я ще ціпко можу тримати зброю в руках. Прошу зважити на моє прохання.

З повагою до вас, Дмитро.

Верховинський районний військовий комісаріат висловлює щиру вдячність за мужність та патріотизм. Сливчук Дмитро Захарович є прикладом для молодого покоління, сили духу, відваги та відданості ненці Україні.

"Гордимося тим, що нам є з кого брати приклад", - зауважуть військовослужбовці.