Ветерани "Прикарпаття" зіграють із варшавською "Легією"


Зустріч влаштовує на МЦС «Рух» ГО «Ветерани ФК «Прикарпаття».

Нагадаємо, що до команди зірок «Прикарпаття», яких очолюють тренери Ігор Юрченко і Сергій Турянський, входять Ярослав Думанський. Валентин Москвін, Володимир Ковалюк, Юрій Шулятицький, Ігор Мельничук, Андрій Романчук, Василь Тофан, Володимир Ступар, Микола Юрченко, Роман Русанівський, Богдан Шпирка, Петро Русак, Олег Рипан, Олександр Микуляк, Анатолій Редушко, Зеновій Василів, Василь Гуменяк, Андрій Соколенко, Тарас Ковальчук, Олег Вікарюк, Ігор Гогіль, Петро Мельник, Олег Руденський, пише Галичина спортивна.

Золотою ерою польського футболу називали 1970-ті роки. До складу «Легії» входили такі знаменитості, як Ян Томашевський, Казімєж Дейна і Роберт Гадоха. В Кубку європейських чемпіонів 1969/70 «Легія» пробилася до півфіналу поряд із такими командами, як «Феєноорд», «Лідс Юнайтед» і «Селтік». Опісля на зміну старим зіркам прибули нові гравці, як-ось Яцек Казимірський, Мирослав Оконський, Даріуш Дзекановський, Павел Янас та інші. У сезоні 1989/90 команда команда вийшла до півфіналу Ліги Чемпіонів, де зустрілася з «Манчестер Юнайтед».

Отож, у суботу 13 червня о 18.00 на МЦС «Рух» – матч українськи і польських ветеранів, які нагадають нам про славні часи футбольного Прикарпаття.