Від шкарпеток до млина: Що продають на сайті арештованого майна


На сайті одного з найвідоміших майданчиків онлайн-аукціонів "СЕТАМ" (OpenMarket) можна придбати найрізноманітніші речі – від нерухомості до одягу чи канцтоварів.

На Івано-Франківщині найчастіше продають земельні ділянки, житлові та нежитлові приміщення, комерційну нерухомість, автівки, меблі, пише Бліц-Інфо.

До слова, ціни на сайті нижчі за ринкові. Якщо ж лот не продають з першого разу ціну на нього знижують кожного наступного разу. Водночас початкова ціна залежить від оцінки товару.

Нерухомість – одна з найчисленніших категорій конфіскованого майна на Франківщині. Найчастіше тут продають комерційну нерухомість. Зокрема, вже вкотре виставили на торги будівлю готелю «Карпати» у Долині, відпочинковий комплекс «Під скалою» разом із земельною ділянкою в Яремче. Також продають магазин у Коломиї, кафе на Долинщині, пекарню у Надвірній, млин на Калущині та інше.

Із житла тут можна придбати двокімнатну квартиру в Івано-Франківську за 1 120 720 гривень, квартири в Коломиї, в Надвірній, кімнату в Калуші та навіть 1/5 частки трикімнатної квартири у Франківську. Окрім того пропонують будинки в Микуличині, Татарові, на Снятинщині та Тисменничині.

Із землі тут здебільшого тут продають ділянки розміщені в Яблуниці, Франківську, Рожнятові, на Коломийщині та Долинщині.

Також зараз тут намагаються збути чотири автівок. Найстаршій Audi 80 – 31 рік. Її стан оцінюють як задовільний. Окрім того продають Chevrolet 2006 року випуску, PEUGEOT 2003 року випуску та ГАЗ-3110, 2000 року випуску.

Також на  СЕТАМІ здувають побутову техніку таку як телевізори, відеомагнітофони, тюнер, ноутбук, кондиціонер, музичний центр чи лазер для сцени та навіть мобільні телефони разом із сім-картами.

Ще тут продають арештоване побутове майно. Так, за 7 595.50 гривень можна придбати одяг, взуття, посуд, меблі, велосипед, постільні речі, техніка, господарські товари та книги. Всього у цю вартість входить 1 075 штук різноманітного краму.

"СЕТАМ" — державне підприємство, що створено Міністерством юстиції України для продажу арештованого майна.

Читайте Бліц-Інфо в FacebookTelegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!