Відкрите громадське обговорення проекту рішення виконкому «Про організацію громадських робіт на 2015 рік»


27.02.15р. о 15.00 год. в приміщенні Українсько-Канадського СП «МБЕРІФ-Бізнес-Центр» (вул. Дністровська,26, ІІ поверх, зал засідань) відбудеться відкрите громадське обговорення проекту регуляторного акта – рішення виконавчого комітету міської ради «Про організацію громадських робіт на 2015 рік».

Мета проекту – організація і проведення громадських робіт, що є видом суспільно корисних оплачуваних робіт в інтересах територіальної громади, які організовуються для додаткового стимулювання мотивації до праці, матеріальної підтримки безробітних та інших категорій осіб і виконуються ними на добровільних засадах відповідно до чинного законодавства. Рішення передбачає затвердження переліку видів громадських робіт, які відповідають потребам територіальної громади міста та сприяють її соціальному розвитку.

Розробник проекту рішення – Івано-Франківський міський центр зайнятості.

З текстом проекту рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитись:

- в мережі Інтернет: http://www.mvk.if.ua/rppra/ розділ «Регуляторна політика» / «Проекти та аналізи впливу»;

- в Івано-Франківському міському центрі зайнятості: вул. Набережна ім. В. Стефаника, 34-б, т. 511041.

Відповідальна особа за проведення відкритого громадського обговорення: начальник відділу підтримки та розвитку підприємництва управління економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради С. М. Руденко.