Відкриття виставки живопису Марії Пазинюк "З Україною у серці"


4 серпня о 14.00 год у фортечній галереї «Бастіон», що в місті Івано-Франківськ, відбудеться відкриття виставки «З Україною в серці» Марічки Пазинюк, присвяченої Дню Незалежності України.

Виставку складає карта України у 9-ти пазлах, які представляють 9 регіонів України. Техніка виконання – декоративний розпис яскравими акриловими фарбами.
Художниця спонукає в черговий раз відчути гордість за свою Батьківщину та усвідомити істину, що Україна в нас одна – від мальовничих Карпат до степів Слобожанщини, від величного Києва до Причорномор’я, підкреслюючи своїми роботами унікальність та неповторність нашої держави, багатство її традицій, звичаїв, автентичність та багатогранність. 

Марічка Пазинюк народилася в в селі Пороги Богородчанського району. Почала малювати з юних років. У школі займала призові місця на олімпіадах з образотворчого мистецтва районного та обласного значення. Навчаючись у Вищому художньому професійному училищі, відкрила свою першу персональну виставку "Мій рідний край". Після закінчення училища з відзнакою, працює у стінах рідної альма-матер майстром виробничого навчання. Паралельно здобула освіту в Інституті мистецтв ПНУ ім. Василя Стефаника на кафедрі образотворчого мистецтва. Минулого року представила на розсуд поціновувачам образотворчого мистецтва виставку «Вернісаж. Барви у розписах Марічки Пазинюк».