Відома франківчанка стане тренером "Голосу країни-8"


Вчора телеканал «1+1» розпочав зйомки етапу «сліпі прослуховування» нового восьмого сезону головного вокального проекту України «Голос країни», прем’єра якого відбудеться вже наступного року.

Тренерами «Голосу країни-8» стануть український музикант і актор Сергій Бабкін, співачка і переможниця «Євробачення-2016» Джамала, а також шоумен і продюсер Потап і українська співачка Тіна Кароль. Ведучими «Голосу країни-8» стане незмінна і улюблена глядачами телепара Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Сергій Бабкін та Джамала сядуть у червоне крісло вже вдруге. Минулого року Сергій підкорив серця українців своєю щирістю, а Джамалу глядачі називали найбільш вимогливим та справедливим тренером сезону. В свою чергу, франківчанка Тіна  Кароль стане зірковим тренером «Голосу країни» вже вп’яте. За час тренерства Тіни її підопічні двічі здобували  перемогу – Антон Копитін у п’ятому сезоні та Олександр Клименко у сьомому. Тим часом, восьмий сезон проекту стане четвертим роком Потапа у «Голосі країни». Потап і Тіна також декілька сезонів поспіль були зірковими тренерами проекту «Голос. Діти».

Цікаво, що у восьмому сезоні на учасників проекту очікують нові жорсткі правила: вокаліст, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений одразу залишити сцену без спілкування з зірковими тренерами. «Голос країни-8» буде дивувати українців рідкісними тембрами, які команда проекту шукала більше року. А також головну вокальну сцену країни не омине рекордна кількість зірок українського шоу-бізнесу, які спробують свої сили у якості учасників. Окрім того, на глядачів чекає нова сучасна декорація: тепер на сцену учасники підійматимуться на спеціальному ліфті.

Нагадаємо, переможцем «Голосу країни-7» став підопічний Тіни Кароль Олександр Клименко. Отець Олександр - батько 4 дітей, 33-річний священик із села Недра поблизу Березані, який окрім того, багато років править службу у березанській колонії. Переможець не тільки завоював горде звання «голосу країни», а й отримав у подарунок квартиру в Києві.