Відомим діячам культури і мистецтв Прикарпаття призначено щорічні стипендії


20 лютого голова облради Олександр Сич та голова ОДА Олег Гончарук підписали спільне розпорядження 92/94-р «Про призначення щорічних стипендій в галузі культури і мистецтв у 2018 році».
Згідно з розпорядженням двадцяти одному діячу культури і мистецтв області, які перебувають на пенсії, призначено стипендії на загальну суму близько 150 тис. грн. Ці кошти передбачені в обласному бюджеті на проведення культурно-мистецьких заходів у 2018 році.

Зазначимо, щорічні стипендії в галузі культури і мистецтв відомим діячам призначаються з метою збереження і підтримки творчого потенціалу області відповідно до розпорядження облдержадміністрації та обласної ради від 29 лютого 2008 року № 95/43-р «Про заснування стипендій відомим діячам освіти, охорони здоров’я та культури і мистецтв» та на виконання Регіональної цільової програми «Культура Івано-Франківщини на 2016-2020 роки».

Відділ взаємодії із засобами масової інформації та книговидання управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА