Відомий прикарпатець зіграє головну роль в детективному серіалі


13 червня стартували зйомки детективного серіалу власного виробництва каналу 2+2 "Ментівські війни. Харків".

Одну з головних ролей у серіалі зіграє найкрасивіший чоловік світу, прикарпатець Богдан Юсипчук, інформує Бліц-Інфо.

"Ментівські війни. Харків" – 40-серійний детективний серіал про кримінальні події, які розгортаються на вулицях Харкова. Керівник карного розшуку Харківського ГУВС, вольовий майор Андрій Гордієнко та його друзі, оперативні співробітники відділу – Богдан Харченко і Дмитро Воронов зіштовхуються зі складними й заплутаними злочинами, коріння яких часто йде в далеке минуле, чи з серією непов’язаних між собою вбивств, які трапляються в місті протягом однієї доби. Про це повідомляє канал 2+2.

Принциповість, службовий обов’язок і кодекс честі змушують головних героїв розпочати нерівну боротьбу проти "кримінального світу" Харкова. Та найскладніші не ті злочини, в яких немає видимого мотиву, а ті, в яких виявляються замішані "перевертні в погонах".

"Перед прем’єрою перших двох частин "Ментівські війни. Одеса" та "Ментівські війни. Київ" ми були трохи занепокоєні тим, чи сприймуть глядачі нові історії та нових героїв культової саги. Та з часом, за результатами  телеперегляду та відгукам глядачів, ми зрозуміли, що нам вдалось витримати баланс, зберегти драматургічну першооснову сценарію та, в той же час, адаптувати його під українські реалії. Саме тому канал прийняв рішення розпочати зйомки наступної  частини серіалу, – розповідає Олеся Пазенко, головний редактор телеканалу 2+2. – Динамічні історії, захопливі розслідування, неочікувані злочини та харизматичні герої – вже цієї осені глядачі побачать в серіалі "Ментівські війни. Харків".

Адаптація та зйомки серіалу "Ментівські війни. Харків" проходять в Києві.