Відомий спортсмен-ультрамарафонець розповість франківцям, як досягати цілей


18 червня, о 19.00, у просторі MetaLab (3-й поверх заводу «Промприлад») пройде лекція відомого спортсмена-тріатлоніста та ультрамарафонця Володимира Дегтярьова.

Володимир Дегтярьов – тріатлет, засновник сервісу бігових екскурсій Kiev Running Tours. За свою спортивну кар’єру пробіг 9 марафонів, з них – 4 на ультрадовгі дистанції від 50 до 100 км. 5 фінішів на дистанціях half-Ironman і одній – IronSol, тричі брав участь у запливі через Босфор. Захоплюєтсья фрідайвійнгом, особистий рекорд – занурення на 46 метрів при затримці дихання.

Тема лекції – «Стратегія досягнення цілей». Під час зустрічі спікер поділиться своїм досвідом, як ставити цілі та шукати шляхи їх досягнення – не тільки у спорті, а й у житті, а також розповість про особистий спортивний досвід та мотивацію.

Подія буде цікавою, як для спортсменів-професіоналів так і для початківців та любителів. Участь безплатна, але діє попередня реєстрація.

https://bit.ly/2M5Pdl2

Нагадаємо, що лекторій пройде в рамках підготовки до Франківського Півмарафону, що реалізовується платформою «Тепле Місто»