Відтепер на всі питання споживачів Івано-Франківського РЕМ відповідатиме ЦОК


З 1 жовтня споживачі Івано-Франківського РЕМ – і побутові, і юридичні – з усіх питань щодо електропостачання мають звертатися виключно у Центр обслуговування клієнтів, що на вул. Грушевського, 17.

Після двох місяців роботи ЦОК розпочинає повноцінний прийом усіх абонентів Івано-Франківської філії ПАТ «Прикарпаттяобленерго», в свою чергу РЕМ такий прийом припиняє.

Нагадаємо, ЦОК розпочав свою роботу в тестовому режимі ще 1 серпня, а 14 серпня відбулося офіційне відкриття Центру. Нині тут працює двадцять висококваліфікованих фахівців.

Як повідомили у Центрі, тільки за перший місяць роботи сюди звернулося 1459 споживачів та замовників. В середньому у день реєструється близько 130 звернень і ця цифра щодня зростає, адже люди цінують комфортні умови та зручне розташування установи.

«Ми спланували і побудували свою роботу так, щоб максимально задовольнити запити наших клієнтів, пов’язані з організацією постачання та споживання електроенергії, – відзначає начальник ЦОК Володимир Чміль. – Центр працює за принципом «єдиного вікна». Від п’яти до десяти хвилин — такий стандарт очікування у нас. Ми цінуємо час наших споживачів і готові прийняти будь-які зауваження та пропозиції з покращення нашої роботи».

Центр постійно удосконалюється, нещодавно для зручності споживачів тут встановлено пандус, на черзі – встановлення велопарковки. Також споживачі можуть залишити онлайн-заявку на окремі послуги через сайт компанії www.oe.if.ua.

Окрім цього у ЦОК діє Інформаційно-консультаційний центр, який надає безкоштовні консультації. При ньому постійно діє Комісія з розгляду спірних ситуацій до якої входять представники сектора НКРЕ у Івано-Франківській області, інспекції Держенергонагляду в Івано-Франківській області та ПАТ «Прикарпаттяобленерго».

«Ми працюємо для людей і зробимо все для того, щоб наші споживачі отримали максимум за оптимально короткий час», - додали у Центрі.