Відтепер прикарпатці можуть вносити показники світла на миттєвому сервісі


АТ «Прикарпаттяобленерго» запустило в експлуатацію миттєвий сервіс, який максимально спрощує процедуру отримання найнеобхіднішої інформації щодо електропостачання.

Відтепер на сайті компанії усього за декілька кліків можна внести показники лічильника, а також дізнатися суму до оплати за е/е чи відсутність електроенергії. І все це –  без участі фахівця кол-центру.

«Клієнтоорієнтованість – один зі стратегічних напрямків нашої компанії, - пояснює начальник кол-центру «Прикарпаттяобленерго» Інна Ковальська. – Тому ми постійно дбаємо про підвищення якості обслуговування наших споживачів. В кінці кожного місяця, коли відбувається масова подача показників лічильників, лінії нашого кол-центру буквально горять. У черзі на відповідь може чекати близько 70 споживачів. Щоб мінімізувати дану незручність, ми створили сервіс, який дозволяє отримати найнеобхідніші дані про електропостачання без втручання людини по той бік комунікаційного мосту».

Завдяки інноваційному нововведенню на сайті енергетичної компанії, кожен може миттєво побачити суму до оплати за е/е чи дізнатися про вимкнення, не витрачаючи додаткових зусиль чи часу. Окрім того, миттєвий сервіс – максимально зручний та легкий у користуванні, як для побутових, так і юридичних споживачів.

Необхідно здійснити всього 4 нехитрі маніпуляції:

-  зайти на сайт компанії oe.if.ua;

-  обрати тип споживача (побутовий чи юридичний);

- вказати  номер особового рахунку (для побутового споживача) або номер договору (для юридичного споживача);

- вибрати тип звернення: внести показники лічильника, дізнатися суму до оплати чи інформацію про відсутність е/е

Сума до оплати, Інформація про планові чи аварійні вимкнення станом на поточну дату - вся інформація без паролів, без очікування, без участі оператора кол-центру!

Примітка. Внесення показників лише в період з 20 числа поточного місяця до 01 числа наступного.