Вік коханню не перешкода: На Прикарпатті побралися літні молодята


Рік тому пара почалась зустрічатися. Сьогодні ж думає одружити правнуків та дочекатися праправнуків. Що це таки буде – ані Василина, ані Степан не сумніваються. Їй – 83, йому – 77, молодята до нестями закохані одне в одного.

Попри поважний вік, Василина та Степан поводять себе як справжні молодята: цілуються та хваляться новими обручками. Донедавна вони жили на одній вулиці, інформують "Вікна" з посиланням на "Сегодня".

Василина та Степан знаються уже десятки років. Спочатку овдовів чоловік. Згодом – його майбутня наречена. Рік тому пара почала зустрічатися, та тільки цьогоріч побралися. Пропозицію зробила смілива Василина, Степан думав аж півроку, але пропозицію прийняв. Діти та онуки радісно сприйняли таку новину, бо живуть далеко, тому за батьками глядіти нікому.

Сусідка Марія Шевчук розповідає:

"Я її не могла відговорювати, тому що вона осталася сама. Чотири стіни і вона. Дуже прикро. Вона  захотіла побратися і я  не  стала її відговорювати.  Я їй сказала «Добро»

Шлюб молодята брали у місцевій церкві. Гостину наречена готувала сама, та від допомоги новоспеченого чоловіка не відмовлялася. Пара дуже любить рідне село Серафинці, тому медовий місяць молодята проводять удома.

Єдине про що мріє новоспечене подружжя – це прожити якомога довше, аби правнуків одружити та тішитися одне одним ще багато років.