Віктор Анушкевичус успішно одужує після ДТП і обіцяє головувати на сесії Івано-Франківської міськради 10 жовтня


Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус успішно одужує після дорожньо-транспортної, тримає на контролі проблемні питання в обласному центрі та незабаром приступить до виконання своїх обов’язків на робочому місці.

Про це у телефонній розмові повідомив кореспонденту «Бліц-Інфо» особисто міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус.

Нагадаємо, 8 серпня о 9.20 міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус потрапив у ДТП.

Відпочиваючи у Львівській області разом із сім’єю, Віктор Анушкевичус здійснював ранкову велопробіжку разом із сином. Несподівано на вузькій дорозі назустріч їм вилетів автомобіль «Урал». В результаті ДТП постраждав тільки міський голова. Учасники ДТП претензій один до одного не мають.

Стан Віктора Анушкевичуса лікарі оцінювали як середньої важкості. Міського голову доправили до Івано-Франківська, де під керівництвом головного хірурга міста він проходив обстеження в лікарні. Пізніше його госпіталізували у Центральну міську клінічну лікарню. У Віктора Анушкевичуса діагностували перелом лівої руки та численні забої.

За словами Віктора Анушкевичуса, він щоденно отримує доповіді свого першого заступника Зіновія Фітеля, розбирається у проблемах, консультує виконавчу владу та цікавиться питанням початку опалювального сезону.

Також міський голова Віктор Анушкевичус повідомив, що уже головуватиме на наступній сесії Івано-Франківської міської ради, яка відбудеться 10 жовтня.

До теми:

Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус після ДТП набирається сил в домашніх умовах

Меру Івано-Франківська Віктору Анушкевичусу зроблять дві операції

Віктор Анушкевичус: Роботи дуже багато. А політика – заважає...

За святкову вечерю з Віктором Анушкевичусом члени нового виконкому заплатили по 400 грн.

В Івано-Франківську на пам’ятник Папі Івану Павлу ІІ ні копійки не зібрали. Навіть Анушкевичус не виконав свою обіцянку