Віктор Анушкевичус закликав підтримати Ігоря Насалика у другому турі мерських перегонів


Поки що діючий міський голова Івано-Франківська Віктор Анущкевичус заявив про свою підтримку кандидату на мерське крісло Ігорю Насалику.

Віктор Анушкевичус назвав три причини, чому у другому турі містянам варто віддати свій голос саме за Ігоря Насалика, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Анушкевичус вважає, що міський голова і більшість в міській раді мають бути від різних політичних партій, адже це забезпечить баланс. Окрім того, на думку міського голови, Насалик є хорошим господарником , який «буде продовжувати все позитивне, що є зараз і напрацьовувати нове».  

Також, впевнений Анушкевичус, якщо Ігор Насалик буде міським головою, то Івано-Франківськ отримає додатковий фінансовий ресурс, адже політик зможе лобіювати інтереси міста у центральних органах влади.

У свою чергу Ігор Насалик подякував Віктору Анушкевичусу за підтримку.

«Ми довго працювали в одній політичній силі і дружили як міські голови та завжди обмінювалися думками.  Також хочеться нагадати, що ми єдині з міських голів поїхали минулого року в Донецьк і поспілкувалися з тамтешнім мером, щоб продемонструвати єдність України. І можливо якби була політична воля парламенту і вищого керівництва держави, то тих трагічних подій можна було б уникнути», - зазначає Насалик.

За словами кандидата на міського голову, його центральною лінією у роботі з новою міськрадою буде співпраця. Ігор Насалик запевнив, що готовий взяти найкращі напрацювання від різних політичних партій та реалізувати їх для розвитку міста.

Також, користуючись нагодою, Ігор Насалик звернувся до іванофранківців.

«Ви вільні громадяни вільного міста і маєте право вільного вибору. Саме ви несете відповідальність за свій вибір. Тому прошу прийти 15  листопада і віддати свій голос за того, хто вам до вподоби», - підкреслив Насалик.