Вітання очільників Прикарпаття з нагоди Дня незалежності України


Сьогодні Україна святкує визначну дату - 25-ту річниця з Дня проголошення незалежності.

Голова обласної ради Олександр Сич привітав укранців з 25-ю річницею незалежності України на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Дорогі друзі!
Щиро вітаю з 25-річчям Незалежності - світським Великоднем Української Нації!
Від усього серця бажаю всім нам, аби відновлена Актом 24 серпня 1991 року Українська національна держава була міцною, могутньою та внутрішньо впорядкованою. 
Бо якщо наш найголовніший виклик сьогодні -це війна з російським агресором, то саме міцна і внутрішньо впорядкована держава – головна запорука нашої перемоги.
Якщо ми хочемо миру, спокою, достатку і порозуміння всередині нашої національної спільноти, то в Українській державі має панувати влада і воля народу, як вияв справжньої демократії, а не влада і воля олігархічних груп, які діють у своїх приватних, але не в національних інтересах.
Переконаний, разом ми здолаємо будь-які труднощі і перешкоди на шляху зміцнення Української держави і її незалежності.

Слава Україні!

Слава Героям, котрі століттями виборювали її! 
Слава Героям, котрі відстоюють її сьогодні!",
- написав свободівець.

Привітання голови облдержадміністрації Олега Гончарука виклали на офіційному сайті.

"Дорогі краяни! Прийміть найщиріші вітання з Днем незалежності України!

От уже чверть століття, як ми святкуємо це величне свято. За цей час українці пережили безліч різних подій, злетів і розчарувань, здобутків і втрат. І зараз кожен день ми утверджуємо свою незалежність, зокрема, відстоюючи її у боротьбі з агресором на Сході України.

Початок ХХІ сторіччя став воістину історичним часом для України та українців. Обравши європейський вектор розвитку, ми ступили на шлях, котрий повинні пройти з гідністю та честю!

Кожного дня наші патріоти демонструють свою відданість, мужність, незламність героїчного характеру, віру в мир та світле майбутнє для прийдешнього покоління.

Тож бажаю нам спокою у душах, та на теренах нашої нескореної землі! Здоров’я, щастя та оптимізму для кожної родини. 

Слава вільній і незалежній Україні! Героям слава!", йдеться у привітальному слові.