Військова прокуратура розшукує прикарпатців-втікачів


Військова прокуратура Західного регіону здійснює досудове розслідування за фактами самовільного залишення військових частин та місць служби.

Про це йдеться на сайті установи, інформує кореспондент Бліц-Інфо. Слід зауважити, у списку є й прикарпатці. 

Так, військова прокуратура Івано-Франківського гарнізону звертається з проханням допомогти встановити місце знаходження 13 осіб.

Водночас військова прокуратура Рівненського гарнізону встановлює місцезнаходження 30 осіб, серед яких - Кіщук Володимир Васильович та Свірідов Дмитро Олександрович з Франківщини.

Військова прокуратура Луцького гарнізону розшукує прикарпатця Бориса Миколу Юрійовича.

Військова прокуратура Ужгородського гарнізону просить допомоги у встановлення місця перебування тринадцятьох прикарпатців. А саме: мешканця Тисмениці Підлужного Василя Ярославовича, Дзери Віталія Івановича з Галича, Кузьміна Василя Володимировича з Майдану, Гошка Бориса Ярославовича з села Лоєва, франківця Шанька Назара Ігоровича, калушан Поліщука Віталія Миколайовича та Хоміцького Василя Володимировича, Линдюка Арсена Миколайовича з села Шевченкове, що на Долинщині, Зварича Василя Васильовича з Рожнятова, Усенка Сергія Вікторовича з села Спас, Перфенюка Юрія Володимировича з села Долішнє Залуччя, Глиняйлюка Володимира Михайловича з П'ядиків, коломиянина Дзумедзея Володимира Дмитровича.

Військова прокуратура Львівського гарнізону встановлює місцезнаходження 199 військовослужбовців. Зокрема, й франківців Поповича Тараса Богдановича, Гайдука Андрія Михайловича, Йосипіва Григорія Володимировича та Паламарчука Андрія Володимировича, Навроцького Любомира Михайловича з села Новий Мартинів, Афанасенка Ігора Михайловича з Калуша та Петріва Ореста Михайловича з села Берлоги, Рожнятівського району.

"З виниклих питань або будь-якої інформації, яка допоможе у з’ясуванні зазначених обставин, просять звертатися у військові прокуратури гарнізонів Західного регіону України за вказаними у таблиці номерами телефонів", - зауважують у прес-службі. 

Повний список осіб, що підозрюються у дезертирстів можна переглянути на сайті Військової прокуратури Західного регіону.