Влада каже, що п'яний ринок зникне з середмістя Франківська


Влада Івано-Франківська дала відповідь на петицію в якій містяни просили "Забрати п'яний ринок з центральної частини міста".

Як раніше повідомляло Бліц-Інфо, автор петиції Іван Чпросив владу "Збрати пяний ринок з центра міста та облаштувати зелену зону на місці ринку".

Тож сьогодні зранку, 6 січня на сайті петицій з'явилася офіційна відповідь.

"На електронну петицію до влади м. Івано-Франківська щодо облаштування зеленої зони на місці «п`яного ринку», повідомляємо наступне: Згідно чинного генерального плану міста, функціональне призначення вказаної території – території, що реконструюються. Коригованим генпланом міста, який розробляється ДПДІПМ «Містопроект» (м. Львів), пропонується вказану територію передбачити частково під торгівельно-розважальний комплекс, решту – під зелені зони загального користування. Кінцевий варіант генплану буде визнаний після його затвердження в установленому порядку", - відповів перший заступник міського голови Микола Вітенко

До слова, цьогоріч у Франківську планують побудувати дорогу, яка повинна з'єднати Північний та Півненний бульвари. А частина дороги повинна пройти через територію так званого "п'яного ринку".