Водій франківської маршрутки влаштував перегони, які завершились аварією


У боротьбі за пасажирів водій однієї із франківських маршруток влаштував перегони на вулиці Коновальця.

Ввечері, 24 вересня кореспондент Бліц-Інфо став свідком нехтування водієм 84 маршрутки правилами дорожнього руху і безпекою пасажирів.

Водій 84 маршрутки, номерний знак АА 0742 АТ, перевізник Николайчук В.І. грубо порушив правила руху. О 19.50 год. біля готелю Надія водій 84 автобуса вирішив позмагатися за пасажирів з 52 маршрутом. Він обігнав суперника і поїхав першим, проте на першій зупинці на Коновальця ситуація змінилась і в лідери вибився 52 автобус. Водій відреагував на таку зміну непристойним жестом (показав середній палець) в сторону суперника.

Перегони продовжились аж до наступної зупинки біля базарчику. Там водій 84 маршрутки вчерговий раз показав середній палець колезі і виїхав на зустрічну смугу, щоб обігнати його. Проте у поспіху забув зачинити задні двері і гримнув ними 52 автобус у задню частину, а потім поїхав далі дряпаючи суперника. При цьому ледь не зіткнувся з легковим автомобілем, що їхав на зустріч по своїй полосі.

Після того як розминувся з авто, водій припаркувався біля тротуару, матюкнувся і пішов розбиратися з постраждалим колегою. Через хвилину повернувся і поїхав далі, проте навіть після такого, обережності в його водінні не додалося.

Кореспондент Бліц-Інфо звернувся зі скаргою до директора департаменту комунального господарства, транспорту і зв'язку Михайла Смушака. Головний комунальник сказав, що раніше скарг на цей маршрут не було, проте якщо така скарга з'явиться, вони вжиють відповідних заходів.

Саме тому кореспондент Бліц-Інфо подав електронну скаргу стосовно цього випадку. Про результати повідомимо пізніше.