Волонтери "Дому Сірка" просять не дзвонити з претензіями, а й самим допомагати тваринам


Благодійна організація "Дім Сірка" оприлюднила в соцмережі звернення до мешканців Калуша.

Волонтери пояснюють, що Дім Сірка не опікується всіма безпритульними собаками, а люди чомусь дзвонять в любий час дня і ночі ще й з претензіями. 

"Дзвонить жінка і каже, що біля 7 училища збили собаку, собака жива. І по ходу розмови я їй пояснила, що треба викликати лікаря на місце, щоб оглянув, але у відповідь почула, що то субота і вона не буде дзвонити. Звісно нічого, що то субота і до мене чомусь дзвонити можна. Врешті я попросила, щоб собаку хоч до притулку відвезли, щоб там не лежала. Кінець розмови на іншому боці телефону, передзвонила, але трубку вже ніхто не взяв. Після таких дзвінків вже нічого не хочеться", - розповідає волонтерка.

Тож у благодійній організації сподіваються, що може в Калуші знайдеться хоч одна людина, яка може допомогти тварині, викликати лікаря, надати допомогу чи взяти на перетримку?

"Зробити щось самостійно, а не дзвонити до перевиснажених 2 дівчат, яких вже від таких дзвінків аж тіпає і чекати, що приїде цілодобова супер служба Дім Сірка. Найлегше завжди чекати на когось", - жаліється волонтерка.

Тож в Домі Сірка закликають зголошуватись хто може допомогти бездомним тваринкам за тел. 099 704 29 46.