Вовняні вироби Владі – завжди в тренді


Іноді з’являється прагнення змінити щось у своєму будинку. Та як бути, коли меблі пересувати вже нікуди, а штори зовсім нові? Можливо, варто замінити ваш улюблений старенький плед на новий?

Він здатен створити настрій інтер'єру, стати куточком затишку чи задекорувати меблі. Ця текстильна річ стає незамінною під час недуги, читання улюбленої книжки, прохолодного вечора… Упевнені, що існує більше 100 способів використати ковдру у домашньому побуті.

ТМ Vladi – якість, яка вражає

Придбати плед – означає наповнити своє помешкання теплом та гармонією. Закономірність, від якої складно відмовитись, чи не так?

Великою популярністю користуються стильні ковдрово-пледеві вироби від українського виробника європейського рівня – ТМ Vladi. Їх легко впізнати серед різноманіття інших схожих товарів, адже м'якість та неймовірна ніжність текстури вражає. Технологія виготовлення, склад та дизайн розроблюються фахівцями з провідних країн стилю – Італії, Франції та Німеччини. Під час виробництва використовується лише краща вовна новозеландських та українських овець. Якість та вишуканість продукції цієї торговельної марки зробили її популярною серед споживачів не лише України, а і Європи.

Вовняні вироби ТМ Vladi в будь-якому інтернет-магазині, наприклад, bayubay.com.ua/tm-vladi.html, представлені сьогодні широким асортиментом: від неймовірно популярної клітинки, яка вважається класикою, до м'яких однотонних ковдр. Вони готові зігрівати вас морозного зимового дня, весняними дощами з грозою, прохолодного літнього вечора та під час холодних осінніх вітрів.

Кожен виріб – особливий

Якщо ви бажаєте, щоб в помешканні панувала класична атмосфера, додайте до нього трендовий клітчастий акцент. Він здатен сформувати своїми контрастними фарбами настрій кімнати, але за умови спокійного тону в інтер’єрі. В строкатому – виразні клітинки просто загубляться. Якщо ви полюбляєте стримані риси декору, спокійні відтінки – геометричні орнаменти та яскраві кольори виробів Владі пасуватимуть ідеально:

Палермо - якісний бюджетний варіант вовняного пледу;

Ельф – різноманітні картаті кольори;

Кашемір – ніжна клітинка з вовни мериноса;

Лондон - геометричні орнаменти в аристократичному стилі;

Метро - класична у всіх проявах та смаках клітинка.

Якщо ж ваше помешкання не потребує яскравих «плям» чи ви не вважаєте за потрібне перенасичувати інтер’єр широкою гаммою кольорів, зверніть свою увагу на:

Чилі - м'які, теплі пледи з перуанськими орнаментами;

Олені - ніжний зимовий орнамент в бежевих кольорах;

Sіty - міський стиль банерних написів;

Рогожка - ніжна, тепла хмаринка в кімнаті.

Світлі та спокійні ковдри підійдуть до будь-якого дизайну. Це робить їх чудовим подарунком на всі випадки життя.

Де купити?

Якщо ви зважилися купити плед ТМ Vladi, скористайтеся послугами інтернет-магазину «Баю Бай». Вигідна ціна, високий рівень обслуговування та гарантія якості товарів зроблять вас їх постійними покупцями.

Даруйте приємне собі, своєму помешканню та близьким людям, грійте їх своєю любов’ю та вишуканими ковдрами!

На правах реклами