Вперше у Івано-Франківську пройде Кубок України по змішаним єдиноборствам ММА – 2013


8-9 листопада у спортивному комплексі «Олімп» відбудеться Кубок України зі змішаних єдиноборств ММА.

У турнірі візьмуть участь представники Федерації з усіх регіонів України . За результатами проведення Кубку України буде сформовано склад збірної України зі змішаних єдиноборств ММА на 2014 рік.

Згідно з Положенням про проведення Кубка України 2013 р. зі змішаних єдиноборств ММА до участі у змаганнях допускаються спортсмени від 18 років і старше , які мають рівень підготовки не нижче першого спортивного розряду . За результатами проведення Кубка України буде сформовано склад збірної України зі змішаних єдиноборств ММА на 2014 рік.

З усіх областей до столиці Прикарпаття приїдуть більше 150 учасників та делегатів, що вже свідчить про високий статус змагань.

За словами Президента Івано-Франківської обласної Федерації Змішаних Єдиноборств (ММА) Ігора Гергелюка франківчани активно готуються до такого відповідального заходу. Зокрема наша область буде представлена кількома фаворитами турніру, такими як:

Срібний призер кубку світу 2010 року, багаторазовий чемпіон України, Майстер спорту України – Осадца Роман (1988 р.н.)

Срібний призер IV міжнародного Олімпу бойових мистецтв 2013 року, кандидат в майстри спорту – Фесюк Остап (1993 р.н.)

 Також готуються молоді та перспективні спортсмени, веред яких варто відзначити чемпіона області - Чобанюка Михайла (1991 р.н.)

Керують підготовкою бійців два досвідчених тренери - Майстер Спорту України, 2-ох разовий призер кубків світу, багаторазовий чемпіон України, 3-й дан  - Волков Павло Віталійович та тренер – Кандидат в майстри спорту, багаторазовий призер чемпіонатів та кубків України, 1-ий дан – Лаба Орест Володимирович.