Все більше франківців вирішують свої енергетичні питання у ЦНАПах


Можливість вирішити питання щодо електроенергії, не від’їжджаючи далеко від дому та без черг, користується дедалі більшою популярністю серед франківчан .

Майже 1 600 мешканців Пасічної, БАМУ та Позитрону щомісячно звертаються за консультаційними послугами та довідками з електропостачання до фахівців обленерго у ЦНАПи, які працюють у цих районах міста.

В АТ «Прикарпаттяобленерго» кажуть, що кількість  звернень до спеціалістів компанії в ЦНАПах всього за півроку зросла на 23%. Найкраща динаміка у жителів мікрорайону БАМ: якщо на початку року до спеціаліста-енергетика зверталось 280-290 клієнтів у місяць, то зараз їх кількість зросла вдвічі і становить 430-440 звернень в місяць.

З серпня минулого року спеціалісти компанії, які працюють зі споживачами у ЦНАПах, розширили спектр послуг, розпочавши обслуговування юридичних осіб та споживачів філії «Лисецький РЕМ». Тож тепер спеціалісти обленерго у ЦНАПах разом приймають в середньому по 1500- 1600 звернень щодо електропостачання щомісяця. Беззаперечним лідером питань у зверненнях є запити щодо звірки розрахунків – вони складають понад 50% від загальної кількості. Часто також цікавляться укладенням, переукладенням договорів на користування електроенергії, питаннями щодо роботи приладів обліку.

«З кожним місяцем кількість звернень росте, що можна вважати показником зручності та користі для клієнта.– розповідають у компанії. - Робота фахівців компанії у мікрорайонах нашого міста – це перш за все зручність для клієнтів, особливо літніх людей, батьків маленьких дітей тощо.  Це економно та оперативно. Клієнт може вирішити будь-яке питання з електропостачання не витрачаючи кошти та час на проїзд, не чекаючи в черзі та отримуючи від наших фахівців максимум уваги. На спеціалістів в мікрорайонах переходить частина навантаження ЦОКу на вул. Грушевського, тому й там черги стають меншими, а обслуговування – якіснішим».

Щоб обслуговування клієнтів було швидким та якісним, спеціалісти пройшли відповідне навчання та за принципом «єдиного вікна» готові надати споживачам широкий спектр послуг:

- інформаційно – консультаційні послуги з питань електропостачання;

- звірка розрахунків за електроенергію;

- реєстрація пільг;

- видача довідок;

- експертиза лічильника, зупинка роботи, самохід лічильника;

- перенесення, перепломбування приладу обліку;

- заміна лічильника у зв’язку із пошкодженням;

- установка багатотарифних приладів обліку;

- заміна комутаційного апарата;

- повторні підключення, підключення після вимкнень за заборгованість, після виконання акту-вимоги чи за протоколом;

- укладення договорів на користування та постачання електроенергії;

- розірвання договорів при зміні власника;

- приймають акти про використану електричну енергію, які юридичні споживачі надають до обленерго після закінчення розрахункового періоду

Звернутись до фахівця обленерго у Центр надання адмінпослуг можна за адресами: вул. Івана Павла ІІ, вул. Галицькій 124-А та вул. Гетьмана Мазепи, 185.

Графік роботи: понеділок - четвер з 8 год до 17:15 год, п’ятниця - з 8 год до 16 год.

Обід з 12 год до 13 год.