Виходець із Франківська вестиме прямий ефір "Голосу країни" разом із Фреймут


Цієї неділі в ефірі каналу "1+1" відбудеться перший прямий ефір ювілейного сезону вокального шоу "Голос країни".

На найбільш відповідальному етапі проекту в Ольги Фреймут з'явиться співведучий - Юрій Горбунов. Разом вони проведуть усі три прямі ефіри, підтримуючи учасників шоу в найбільш хвилюючі моменти їхнього життя на проекті, пише ТСН

Для Ольги та Юрія це вже не перший досвід спільної роботи: "Ми з Юрою неодноразово працювали на великих церемоніях, вели їх разом. Я люблю імпровізацію, а Юра завжди вміє вести розмову у відповідності зі сценарієм. У прямих ефірах "Голосу країни" емоції зашкалюють, люди аплодують, радіють, плачуть. Вести такий масштабний проект - це велика відповідальність, і дуже важливо розраховувати на сильне плече поруч".

Продюсери шоу підготували багато сюрпризів, один із них - прямий ефір - ведучі розпочнуть під відкритим небом нічного Києва, на величезній висоті.

Виступи всіх учасників супроводжуватимуться індивідуальними постановками, над якими працює велика команда професіоналів на чолі з креативним продюсером Олегом Боднарчуком. Крім того, щасливчики, які пройшли до прямих ефірів шоу, постануть перед глядачами в нових образах, які стилісти проекту розробляли спільно із зірковими наставниками, враховуючи особливості кожної музичної постановки.

Усі зусилля продюсерів "Голосу країни" спрямовані на максимальне розкриття таланту учасників і покликані підкреслити унікальність кожного голосу.

Прямі ефіри 5-го сезону проекту вражають своїми масштабами: збільшено кількість камер і розмір екрану, найбільшого з тих, що були використані на сценах українських телевізійних шоу. Незважаючи на те, що через ажіотаж глядацька зала прямих ефірів була збільшена вдвічі й розрахована на 1000 місць, квитки на всі три прямі ефіри були розкуплені ще на початку травня.

З 16 чверть-фіналістів у півфінал шоу потраплять лише вісім. У кожній команді залишиться по два вокалісти: одного з них виберуть телеглядачі, а другого - тренер.