Викладачі ІФНМУ танцювальним флешмобом привітали студентів з їх святом


До Міжнародного дня студента викладачі Івано-Франківського національного медичного університету вирішили привітати студентів по-особливому і підготували яскравий танцювальний флеш-моб.

Підготовка до цієї події тривала два тижні. Автором ідеї і режисером стала керівник студентського театрального гуртка ІФНМУ Наталія Козачок. Саме ж дійство відбулося у спорткомплексі кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання.

Участь у танцювальному марафоні взяли близько 30 викладачів з 16 кафедр університету. Деякі з них у часи свого студентства були учасниками університетського Народного колективу естрадно-спортивного танцю «Арт», яким вже довгі роки незмінно керує викладач кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання Олександра Муліна. Вона ж, до слова стала автором хореографічної постановки флеш-мобу.

«Дорога університетська родино, студентське братство! — говорить ректор ІФНМУ, професор Микола Рожко. — Я був студентом у 1980-1985 роках, але в нас такого свята не було. Ви найкращі, найкрасивіші, найдружніші, найуспішніші! Сьогодні цим танцювальним дійством ми вітаємо один одного, а також усіх студентів, які вчаться в інших вишах нашого краю з Міжнародним днем студента. Вітаю вас із цим святом! Бажаю міцного здоров’я, успіхів, кохання, друзів і всього, що ви собі самі бажаєте! Пам’ятайте, що студентські роки найкращі. Цінуйте їх!»