Виконком не присвоїв поштову адресу скандальній багатоповерхівці на Мазепи 35 А


Обурені мешканці прийшли вимагати від виконкому захистити їх права та надати їм поштові адреси.

Всі документи здані у ЦНАП і є довідка про сплату пайової участі у повному обсязі. Будинок зданий в експлуатацію і всі документи для присвоєння поштових адрес є. Але є рішення міської ради про зупинку присвоєння (рішення), прозвітував Гайдар, повідомляє кореспондент Бліц-Інфо

«Ми стали заручниками ситуації. Забудівник виплатив всі гроші місту і здав нам квартири. Дайте нам поштові адреси, щоб ми могли прописати своїх дітей, а якщо у вас є якісь претензії до забудівника, то розбирайтесь з ним. Ми хочемо просто отримати свої законні квартири. Мені потрібна поштова адреса, бо вчителі у школі хочуть мати нашу прописку. Я маю квартиру, але почуваюся бомжем» - мешканка Оксана.

«Зараз там є майданчики і облагороджено територію, а раніше там були закинуті гаражі і сиділи бомжі. Кому нам скинутися і заплатити, щоб нам офіційно дали наші квартири? Адже у нас є всі документи на пайову участь, які де-юре уже підтверджують наше право на поштову адресу, після здання будинку в експлуатацію» – обурювалися мешканці.

Натомість заступник міського голови Фітель попросив 2 тижні щоб дійти серед членів виконкому згоди, щодо цього питання і проголосувати за надання поштової адреси. Мешканці погодились.