Винуватцем лобової аварії на Івасюка був п'яний патрульний


Прокуратура Івано-Франківської області розпочала кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України.

Нагадаємо, ввечері 26 червня на вулиці Івасюка зіткнулись ВАЗ та БМВ. В аварії постраждало семеро людей. Двох госпіталізували. Винуватцем ДТП був водій ВАЗа, який, як стало відомо пізніше, працює патрульним.

Як інформує прокуратура області, вже встановлено, що 25-річний водій, керуючи автомобілем марки "ВАЗ 2171", перетнув подвійну суцільну лінію та виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення із автомобілем марки "БМВ" під керуванням 20-річного жителя Тернопільської області. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди п’ятеро потерпілих доставлено в лікувальні заклади. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група прокуратури Івано-Франківської області. 25-річний водій є інспектором Управління патрульної поліції в м. Івано-Франківську. Під час вчинення ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння. Разом з ним в автомобілі також було ще троє працівників поліції. Досудове розслідування триває.