Вистави, лекції та концерти: Що цікавого цього тижня у Франківську?


Фестивалі, театральні вистави, виставки, лекції або ж концерти зірок. В Івано-Франківську щодня відбувається багато різноманітних культурних подій.

Планувати дозвілля варто завчасно, тож кореспондент Бліц-Інфо зібрав найцікавіші події цього тижня - з 10 до 16 квітня.

Акція "Розмалюй писанку"

У понеділок, 10 квітня о 10:00 на площі Ринок стартує благодійна акція "Розмалюй писанку". Мета акції - збір коштів для Оксани Кваснишин та Василя Марчука. Всі охочі перехожі під заклики радіоведучих можуть підійти, кинути будь-яку суму в отвір, що буде в писанці-скарбниці і розмалювати велику писанку спільно з журналістами (контури орнаментів будуть завчасно нанесені). Також фотограф буде всіх охочих фотографувати біля яйця, теж за будь-яку ціну кинуту у яйце. 

Світлина від Тараса Зеня.

Концерт free-jazz «Медитація за шкалою Ріхтера»

Також 10 квітня о 20:00 уперше в Івано-Франківську виступить тріо Марка Токара з новою free-jazz програмою «Медитація за шкалою Ріхтера». Концерт відбудеться у приміщенні Театру ляльок.

Концерт free-jazz «Медитація за шкалою Ріхтера»

Відкриття виставки "Весняний розмай"

У вівторок, 11 квітня о 16:00 у виставковому залі дитячої художньої школи, Чорновола 25, відбудеться відкриття виставки "Весняний розмай". Будуть представлені творчі роботи викладачів та студентів Кафедри методики викладання образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Інституту мистецтв ПНУ ім.В.Стефаника.

Вистава "Інша"

Також у вівторок, 11 квітня в приміщенні Театру ляльок "Новий театр" представить прем'єру вистави "ІНША" за мотивами п'єси Ніла Лабута. Початок о 19:00.

Світлина від НОВИЙ ТЕАТР.

LvBS business talks в Івано-Франківську: Маркетинг, який продає

Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) запрошує 12 квітня на відкриту зустріч в Івано-Франківську – LvBS business talks з Михайлом Винницьким на тему «Маркетинг, який продає».

Світлина від Lviv Business School (LvBS).

"Поговоримо про ефективні методи продажу у компанії, основні правила маркетингу, та про те, що повинен знати бізнес у період змін", - зазначають організатори

Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації:https://goo.gl/25oDbv 

Вистава "Заробітчанка, або Мамо повернись"

У четвер, 13 квітня о 18:00 в Івано-Франківському обласному музично-драматичному театрі покажують виставу "Заробітчанка, або Мамо повернись".

Трагедія сучасності Р.Держипільський за новелами з книги Н.Семенкович "На паперті колізею"

"Вигаданий світ примарного благополуччя манить відкритими шляхами, безмежними можливостями та розкошами "справжнього" життя... Заманює туди, де шляхи перетворюються на манівці, праця – на дим, можливості - на безвихідь. А життя...позбувається сенсу.

Сповідь семи заробітчанок, відкриє правду про тисячі їм подібних. Вони шукали щастя... А може щастя і сенс життя: просто бути там, де ти потрібен...",