Вистави, святкування Дня закоханих та концерти: Що цікавого у Франківську цього тижня?


Фестивалі, театральні вистави, виставки, лекції або ж концерти зірок. В Івано-Франківську щодня відбувається багато різноманітних культурних подій.

Планувати дозвілля варто завчасно, тож кореспондент Бліц-Інфо зібрав найцікавіші події цього тижня - з 13 до 19 лютого.

Розпочати культурний тиждень варто з виставки творів Опанаса Заливахи, що триває у виставковій залі Івано-Франківської обласної організації Національної спілки художників України (вул. Незалежності, 53)
15972433_1664142200269932_5701612185789076976_o
 
А вже у вівторок, 14 лютого з 15.00 до 17.00 год. на Вічевому майдані відбудеться Святкування Дня Святого Валентина (організатор – Центр сучасного мистецтва)
Результат пошуку зображень за запитом "день святого валентина"
 
Також 14 лютого лютого о 18:00 в івано-франківському обласному музично-драматичниму театрі зіграють виставу "Дуже проста історія".
 
Ех, люди! Завжди вони все ускладнюють. Ну, що може бути простіше ніж — життя! Живі повинні радіти, що вони живі, закохані — кохатись, а діти повинні народжуватись, і аж ніяк не навпаки. Це так само природньо як... свиня з крилами! Дарина дізнається про свою незаплановану вагітність від сина найбільшого на селі п'яниці, втім дуже коханого нею, добропорядного Олексія. Батьки, звичайно, проти, і майбутня дитина визнана на сімейній нараді зайвим членом суспільства, але ж ніхто не спитав думки...вагітної корови...наприклад. Поспішайте жити, поспішайте сміятись і плакати! Найсильніші емоції в найпростішій історії!
Вистава
 
Цього ж дня о 19:00 в приміщенні Театру ляльок "Новий театр" представить прем'єру вистави "ІНША" за мотивами п'єси Ніла Лабута.
 
Це  історія дівчини із зайвою вагою Елен, яка до безтями закохується в молодого багатія Тома. Їм вдається знайти головне у житті – гармонію та любов. Але на заваді стають стереотипи та думка оточуючих – так звані "ідеали краси". Зокрема, головному герою доводиться проходити всі випробування, які виникли через почуття до іншої, "неідеальної" дівчини. А також подолати стереотипи сучасного суспільства.

Запрошення за тел. 068 751 52 92

news-image: Прем'єра вистави

В середу, 15 лютого о 18.00 год. в івано-франківському обласному музично-драматичниму театрі зіграють виставу "Кар'єрні ігри".

(16+) Лузерам вхід суворо заборонений: успіх не терпить слабкості! Заради нього можна багато чим пожертвувати та «Успіх» жадібно підіймає ціну… Що криється під цією блискучою обгорткою? Правдивий сенс життя чи може «апокаліптичний звір», посягаючий у кінцевому рахунку на одвічні людські цінності? Фернандо не сумнівається ані в своїх силах, ні в тому, що отримає роботу у престижній міжнародній команії «Dekia» . Жодна співбесіда і навіть троє «зубатих» конкурентів, не видаються йому серйозною перепоною на шляху до мети… Але таємничі завдання невидимого рекрутера ламають «пряму» його ідеально спланованого дня... Любителям захоплюючих квестів рекомендується!

Результат пошуку зображень за запитом "кар'єрні ігри"

Цього ж дня о 19.00 год. в Urban Space 100, Грушевського 19, франківців запрошують на показ соціальних відеореклам від Molodiya Festival.

Українська соціальна реклама має добре йти під поп-корн, як голлівудський блокбастер і навіть краще. Комедія, драма, трагедія, бойовик, відбірний треш – будь-яка, але точно нетривіальна. В ній немає місця заяложеним штампам, моралізаторству і шкільній дидактиці. Вона смілива, часто дотепна і артова. Такою хоче бачити українську соціалку фестиваль соціальної реклами Molodiya Festival, і (ДАТА,ЧАС) ми запрошуємо подивитись і обговорити найкраще за 5 років фестивалю.

Показ соціальних відеореклам від Molodiya FestivalУ четвер, 16 лютого о 18.00 год. в книгарні "Є", Незалежності 31, відбудеться показ фільму "Потяги особливого призначення". Вхід вільний.

Кінопоказ відбудеться мовою оригіналу з українськими субтитрами. Фільм «Потяги особливого призначення» зняв Їржі Мензел за мотивами однойменної новели Богуміла Грабала. Дія відбувається під час Другої світової війни, у період, коли людські риси проявляються так само, як у часи миру, але на контрасті з військовими подіями їх помітно значно краще. Він розповідає історію молоденького учня Мілоша Грми, який на маленький залізничній станції через свої любовні проблеми досягає порогу зрілості. Фільм отримав Оскара за найкращий іноземний фільм у 1968 році. 

ЧЕський ЧЕтвер. Показ фільму "Потяги особливого призначення"

На завершення робочого тижня франківців запрошують відвідати благодійний концерт. 17 лютого о 19 год. в пабі "Biblioteka", Січових Стрільців 10, відбудеться Благодійний музичний вечір.

Метою заходу є збір коштів для Залучанського дитячого будинку-інтернату. Для відвідувачів заходу будуть виступати такі відомі музичні гурти, як: IZI BAND, FOR.ma, Гурт "Будьмо" - Офіційна сторінка. Окрім цього, в події візьмуть участь вокалісти та поети. Не обійдеться і без сюрпризів для відвідувачів. Яких саме? - Дізнаєтесь на заході..) Також біля сцени буде розміщена скринька, в яку всі небайдужі матимуть змогу кинути додаткові кошти для Залучанського дитбудинку. Окрім цього, за кілька днів до заходу, буде організовано «онлайн-гаманець», на який бажаючі зможуть перевести кошти, якщо через певні обставини будуть відсутні на благодійному концерті, але виявлять бажання допомогти .

Благодійний музичний вечір