Вистави та презентації: Що цікавого цього тижня у Франківську?


Вистави, презентації, зустрічі, або ж виставки. В Івано-Франківську щодня відбувається багато різноманітних культурних подій.

Планувати дозвілля варто завчасно, тож кореспондент Бліц-Інфо зібрав найцікавіші події цього тижня - з 9 до 14 січня.

Зокрема у вівторок, 9 січня о 18:00 в громадському ресторані Urban Space 100 відбудеться благодійний виступ дитячого вертепу «Історія Різдвяного Дива»: гранде вертеп.

Останні тижні ми відчайдушно старалися приготувати для вас цікаву та душевну виставу. Ця новорічна історія створена, щоб ще раз нагадати про теплі цінності. Різдво - час робити добро. Тому всі наколядовані кошти ми передамо на потреби Яблунівської школи-інернату. Таким чином, ми робимо свій скромний вклад в покращення побутових справ сиріт. Діти, що беруть участь у вертепі, знають про такий план і для них це теж особлива можливість зробити самостійно добру справу.

Світлина від Дрібнота.

У середу, 10 січня, о 18.00 год. в Театрі ім. Івана Франка, відбудеться показ вистави "Оце так Анна ..!"

Прадавні люди, без сумніву, помилялися, гадаючи, що Земля буцімто тримається на трьох китах, адже цілком зрозуміло, що цей феномен відбувається тільки завдяки Анні! Принаймні у цьому щиро переконані Бернар та Жаклін, у яких Земля тільки і робить, що з-під ніг вислизає. Молода парочка вирішила урізноманітнити своє інтимне життя, але замість милої, «невинної», романтичної шлюбної зрадочки на них чекає пікантна пастка у власному домі і незліченні курйози… Однак ніхто і не підозрював на що здатна ця Анна!

Цього ж дня о 19:00 в громадському ресторані Urban Space 100 говоритимуть "Детально про Непал: навколо Аннапурни та базлаг Евересту".

Величезний Гімалайський хребет, розташований у самобутньому Непалі, спокушає до подорожей як професійних альпіністів, так і простих трекерів. І саме про два найцікавіші треки цієї країни буде наша розмова: навколо Аннапурни та до базлагу Евересту. Популярні, видовищні та дуже різні. Який обрати? Що буде простіше та дешевше? Що видовищніше? Яких ситуацій треба остерігатись? Відповіді на ці питання та багато іншої детальної інформації ви дізнаєтесь під час зустрічі.

Світлина від Urban Space 100.

У п'ятнцю 12 січня о 18:30 в  mtbbike.shop, (Мельника 11) відбудеться презентація фільму Depth Perception.

Depth Perception - нове дітище відомого райдера Тревіса Райса, в якому крім самого маестро можна побачити неймовірне катання його колег по команді: Брайана Фокса, Остіна Суітіна і сноубордистки команди Roxy Робін Ван Джин. Фільм знімався в Британській Колумбіі - дивовижній природній зоні, яка вважається найбільш віддаленим від узбережжя тропічним лісом в світі. Відео повертається до витоків сноубордингу та показує зв'язок між природою та райдерами. Фільм-мовою оригіналу.

Світлина від Katya Cherednichenko.

У суботу, 13 січня, о 19.00 год. в Театрі ім. Івана Франка, відбудеться показ музичної феєрії "Легенда святого Різдва. Пісок часу".

Заслужена артистка України Галина Баранкевич разом з командою готують для глядачів колядки і щедрівки, настрій створюватиме «жива шопка», а родзинкою цьогорічного концерту буде пісочна анімація від Оксани Мергут. «Легенду святого Різдва. Пісок часу» вирішили присвятити 200-річчю найвідомішої Різдвяної пісні «Свята ніч, тиха ніч», а її історію написання розкажуть під час феєрії.

Світлина від Франківський драмтеатр.