Вистави та презентації: Що цікавого цього тижня у Франківську?


Вистави, презентації, зустрічі, або ж покази. В Івано-Франківську щодня відбувається багато різноманітних культурних подій.

Планувати дозвілля варто завчасно, тож кореспондент Бліц-Інфо зібрав найцікавіші події цього тижня - з 29 січня до 4 лютого.

Зокрема у вівторок, 30 січня о 18.00 годині в театрі ім. Івана Франка, відбудеться показ вистави "Таксист-2, або Кохання на швидкості".

Ви гадаєте: відмовили гальма? Та їх у нас просто нема! Професійний таксист, звичайно, вирулить з будь-якої ситуації... але доля занадто не голубить чесного двоєженця Джона Сміта. Мало того, що рідні діти несподівано намацали «скелет у багажнику», і ніхто ж не висадить у повітря інтернет! Так ще й кращий друг виявився сином... свого батька!!! Отож запрошуємо всіх весело і дружньо з’їхати з глузду від сміху на шаленому таксі родини Сміт!

У середу, 31 січня о 17:00 в конференцзалі кав'ярні Байгель, (2— ий поверх, вул. Січових Стрільців, 16) розкажуть як почати кар'єру в ІТ.

Протягом двох годин ви дізнаєтесь: "Як розпочати кар'єру в ІТ". Якими знаннями треба володіти, щоб легко зайняти свою нішу й успішно працевлаштуватися. Як не загубитися у вирі різноманітних пропозицій, на що треба звернути увагу при виборі курсів. Зустріч проведуть генеральні директори компаній: "Tezart", ABillS", " SoftLike". А також маркетолог Insilico, та засновниця освітнього центру YOLO— Леся Федорук. Відвідати захід можуть усі бажаючі: як ті, хто має досвід та навички в ІТ індустрії, так і ті, хто тільки починає свою кар'єру. Кількість місць обмежена. Участь в заході безкоштовна. Реєстрація обов'язкова.

Світлина від ITKolomyia.

У четвер, 1 лютого о 18:00 в Intellect hub відбудеться семінар: Вища освіта за кордоном.

Ви зрозумієте що таке Foundation, BA, MA, PGD, Diploma, Certificate, MBA, дізнаєтесь як підготуватися до вступу, які документи потрібні, скільки коштує навчання в різних країнах світу, які перспективи та фінансові винагороди на вас чекають після закінчення навчання за кордоном. Участь безкоштовна, реєстрація обов'язкова.

Світлина від Mudra. Освіта за кордоном.
У п'ятницю, 2 лютого в театрі кіно "Люм'єр" відбудеться прем'єра фільму «МІФ».

«МІФ» – новий фільм авторів стрічки Добровольці Божої Чоти - The Ukrainians Леоніда Кантера та Івана Яснія – розповідає історію життя та загибелі Василя Сліпака – оперного співака зі світовим ім’ям та унікальним голосом. У стрічці поєднано документальні кадри та анімацію, яку створив український карикатурист Журавель Юрій Zhuravel Yuriy Музику для фільму написали одні з кращих композиторів сучасності. Серед яких Євген Гальперін, що писав музику для Люка Бессона і був близьким другом Василя; Роман Григорів та Ілля Разумейко (формація NOVA OPERA) та Едуард «Діля» Приступа. Зібрані кошти буде використано на промоуцію фільму в Україні та світі.

Світлина від MYTH / МІФ.

У суботу, 3 лютого в громадському ресторані Urban Space 100 відбудеться лекція інноваційна школа Think Global.

Запрошуємо майбутніх засновників шкіл, освітян і активних батьків на відкриту зустріч з речником з академічних питань мережі інноваційних шкіл ThinkGlobal Artur Kocharyan. Участь безкоштовна. Попередня реєстрація обов'язкова

Світлина від Urban Space 100.

Цього ж дня, о  о 18.00 годині в театрі ім. Івана Франка, відбудеться показ неоопера-жах "Hamlet".

Неоопера-жах «HAMLET» - це експериментальне поєднання авангардної режисури, синтезу музичних стилів та сучасного текстового звучання, незвичних персонажів та унікального акторського ансамблю. Принц данський і вся королівська сім’я вже давно спочивають під вагою століть. Аж раптом три спокусливі богині помсти Еринії (запозичені режисером з шекспірівського «Макбета») пробуджують Гамлета від вічного сну і... простір підземелля наповнюється потойбічними звуками музики та навіженими героями, що повстають з могил, щоб спокутати свої гріхи і розірвати врешті-решт порочне коло трагедій, в якому скніє рід людський... Чи знайде цього разу принц Гамлет правильну відповідь на одвічне питання? Питання, що не дає його душі знайти спокій на тому світі та перетворює на жах його вічний сон

Світлина від Франківський драмтеатр.