Визначились суперники футбольного клубу "Прикарпаття" в новому сезоні


На конференції професійної футбольної ліги був проголосований склад учасників Другої ліги-2017/18 років.

У новому розіграші другої ліги візьмуть участь три клуби, що вилетіли з Першої ліги - ФК Тернопіль, Буковина і Скала, пише sportarena.

Також в ньому візьмуть участь клуби, які вже грали у Другій лізі в минулому році - Балкани, Реал Фарма, Інгулець-2, Нива-В, Мир, Енергія, Тепловик-Прикарпаття, Нікополь, Арсенал-ківщину, Поділля.

Делегати проголосували і за те, щоб залишити в дивізіоні і два клуби, які зайняли останні місця і повинні були покинути Другу лігу за спортивним принципом - Суднобудівник і Металург Запоріжжя.

Нарешті, склад ліги поповнять відразу десять новачків - Дніпро, СК Дніпро-1, Нива Тернопіль, Полісся, Агробізнес, Металіст 1925 ФК Львів, Таврія, МФК Миколаїв-2 і Черкаський Дніпро-2.

При цьому з нового сезону суттєво зміниться і структура розіграшу Другої ліги: команди будуть поділені на два дивізіони і проведуть три кола.

У північно-західному дивізіоні гратимуть Буковина, Скала, ФК Тернопіль, Нива-В, Тепловик-Прикарпаття, Арсенал-Київщина, Агробізнес, Полісся, ФК Львів, Нива Т, Поділля, Черкаський Дніпро-2.

У південно-східному - Дніпро, Балкани, Реал Фарма, Інгулець-2, Мир, Енергія, ФК Нікополь, Металіст-1925 Таврія, Металург Запоріжжя, МФК Миколаїв-2, СК Дніпро-1, Суднобудівник.