Вже 100 франківців скористались сервісом «Мобільний адміністратор»


Центр надання адміністративних послуг постійно удосконалює свою роботу та використовує сучасні методи обслуговування громадян.

Послуга запроваджена 4 вересня і нею вже скористалось 100 осіб.

Послуги, які замовляли громадяни через сервіс «Мобільний адміністратор»:

-реєстрація місця проживання;
-зняття з реєстрації місця проживання;
-вклеювання фото у паспорт громадянина України по досягненню 25-ти чи 45-ти років;
-державна реєстрація земельної ділянки;
-надання дозволу на видалення зелених насаджень;
-надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі витягу.

Для того щоб скористатись сервісом «Мобільний адміністратор»  можна перетелефонувати до ЦНАП за телефоном (0342) 75-01-19, направити листа за адресою м.Івано-Франківськ, вул.Незалежності, 9 або заповнити електронну форму запиту для надання послуги «Мобільний адміністратор» на сайті ЦНАП www.cnap.if.ua (http://www.cnap.if.ua/mobadm).

Послуга «Мобільний адміністратор» - це унікальний сервіс, який доступний у Івано-Франківську для людей похилого віку та осіб з обмеженими можливостями, які не здатні самостійно пересуватись для замовлення адміністративних та дозвільно-погоджувальних послуг за їхнім місцем проживання. Адміністратор ЦНАП м.Івано-Франківська з спеціальним кейсом та обладнанням, за попередньо погодженою датою та годиною візиту, приїжджає за місцем знаходження заявника, оформляє всі необхідні документи та проводить замовлення послуг, а також після виконання повертає результати адміністративної чи дозвільно-погоджувальної послуги.

При здійсненні такого візиту обслуговування здійснюють завжди два адміністратори, а також здійснюється аудіо та фото звіт.