Вже шостий рік тривають суди над прикарпатським суддею, що збив комунальників


Сьогодні у Чортківському районному суді Тернопільської області продовжився процес над суддею Господарського суду Івано-Франківської області Юрієм Грицою.

Нагадаємо, ввечері 9 серпня 2011 року він на «Волзі» врізався у бригаду ремонтників «Водоекотехпрому». Тоді загинув 60‑річний Євген Черепаха, а 41-річний Степан Щур із тяжкими травмами три з половиною місяці не вставав з ліжка та отримав інвалідність.

на сьогоднішньому засіданні адвокат обвинуваченого подав клопотання, про призначення комплексної судової транспортно-трасологічно експертизиї, експертизи дороги та дорожніх умов і судової авто технічної еспертизи.

"В даному клопотанню адвокат обвинуваченого наполягав щоб експертизу проводили представники Львівського НДІСЕ. Нагадаємо що адвокат обвинуваченого зі Львова а отже є припущення що можливий вплив на експертизу. За останніми показами експертиз було доведено вину обвинуваченого що в такому стані алкогольного сп'яніння а це 2,54 проміле, щодної огорожі чи попереджувального знаку він міг і не побачити", - зазначають у прес-службв КП "івано-Франківськводоекотехпром".

Наступне засідання відбудеться 13 вересня.