Як позбутися поганого настрою всього за 3 хвилини?


Ваш начальник нещадно розкритикував презентацію, яку ви готували на завтра? Діти влаштували бардак в квартирі і розбили вашу улюблену вазу?

Що б не стало причиною кепського настрою, вам необхідно відволіктися та “розвантажити” себе аби не наламати дров, пише Цікаво.знати. Якщо не маєте часу та можливості згорнутись клубочком під затишним пледом та перечекати, поки емоції стихнуть самі по собі, пропонуємо декілька способів швидко відволіктись та підняти собі настрій.

Перекусіть

Однак будьте дуже обережними, обираючи, чим би перекусити. Можливо, рука потягнеться за шоколадним батончиком чи печенькою, однак краще віддати перевагу менш калорійним варіантам, на зразок мандаринки, банана чи ягід. Крім того, науковці довели, що ці фрукти дійсно покращують настрій завдяки високому вмісту вітамінів.

Перегляньте кумедне відео на YouTube

Яке саме відео дивитись – справа вашого смаку. Згадайте, які ролики нещодавно змусили вас посміхнутись чи викликали позитивні емоції. Якщо зовсім не знаєте, що би подивитись, введіть у пошук запит “смішні котики,” кому ж не підніме настрій купка кумедних пухнастиків?

Послухайте улюблену пісню

Не має значення, в якому стилі вона буде, головне, аби вона вам дійсно дуже подобалась. Одягніть навушники, ввімкніть на максимальну гучність, і ви й не помітите, як почнете посміхатися та підтанцьовувати в такт.

Полайтеся!

Несподівана пропозиція, чи не так? Однак дослідження, проведене науковцями, показало, що люди, які часто вживають ненормативну лексику, мають вищий больовий поріг та легше переносять біль. Отже, якщо на душі коти шкребуть, не тримайте все в собі – знайдіть тиху місцину і висловіть все, що думаєте.

Зробіть самомасаж рук

Добре було б, звичайно, піти на цілий день у СПА салон і забути про всі проблеми та турботи, ніжачись у дбайливих руках професіоналів. Однак, якщо у вас є всього кілька хвилин, аби прийти у форму, спробуйте влаштувати собі невеличкий сеанс масажу самостійно. На YouTube можна знайти багато роликів з детальними інструкціями.

Полистайте онлайн-каталог модних новинок

Якщо ви любите шопінг, зайдіть на сайт улюбленого бренду та подивіться їхні онлайн-каталоги. Вигляд суконь, сумочок та туфельок неодмінно покращить вам настрій та надихне не гірше, аніж похід по магазинах.