Як правильно почати ранок: 8 корисних звичок, які вам сподобаються


Аби протягом дня вас не покидали сили, а сам день був продуктивним та насиченим, потрібно почати ранок правильно.

Як правильно почати ранок:

1. Після того, як задзвонив будильник, полежте в ліжку ще 5 хвилин. За цей час спробуйте спланувати весь свій день: які важливі справи вам потрібно зробити, куди встигнути тощо, пише 24 канал

Поки ніжитесь в ліжку – сплануйте весь свій день
Поки ніжитесь в ліжку – сплануйте весь свій день

2. Міняйте руки під час чищення зубів. Вчені стверджують, що така вправа дозволяє вам активізувати нові ділянки мозку і виробити нейронні зв'язки. Це також впливає на вашу креативність. Також радять спробувати чистити зуби лівою рукою (або правою, якщо ви шульга).

3. Прочитайте мотиваційну цитату. Роздуми про щось високе та нематеріальне допоможе вам не так гостро реагувати на подразники. Для прикладу, напишіть цитати на папері та розклейте його там, де ви його точно побачите вранці, – на дзеркалі у ванній, наприклад.

4. Слухайте музику, поки одягаєтеся. Музика допоможе налаштуватись на майбутній день. Яку саме музику слухати – класику чи запальний indie – вибір за вами.

Поки одягаєтесь – послухайте свою улюблену музику
Поки одягаєтесь – послухайте свою улюблену музику

5. Пийте смузі. Багато знаменитостей починають день із смузі. Це корисно для здоров'я і допомагає підтримувати стабільну вагу.

6. Відмовтеся від кави. Якщо вам не вистачає дози кофеїну – краще випийте чашу ароматного зеленого чаю.

7. Заведіть щоденник. Це допоможе систематизувати ваше життя та не забувати про важливі події, або покупки, які вам треба зробити. До того ж, якщо ви будете складати списки покупок, то зможете убезпечити себе від спонтанних витрат.

8. Посміхайтеся! Посмішка задіє 53 м'язи обличчя, а також призводить до викиду гормонів, які борються зі стресом. Якщо ви перебуваєте не в тому настрої, просто тренуйтеся, поки не вдасться щиро посміхнутися.

Посмішка – запорука гарного ранку і вдалого дня
Посмішка – запорука гарного ранку і вдалого дня