Як у Франківську відзначатимуть міжнародний день захисту дітей


Майстер-класи, трансляція вуличної телепрограми, онлайн-квест - в Івано-Франківську відзначатимуть День захисту дітей.

Про заходи до свята розповіла начальниця служби у справах дітей Ірина Рохман, пише Суспільне.

29-го травня у Містечку милосердя святого Миколая та Івано-Франківському обласному центрі соціально-психологічної реабілітації, де зараз перебуває 61 дитина, відбудуться майстер-класи з розмальовування медового пряника "Даруємо солодкі емоції для малят".

Впродовж 31-го травня та першого червня у храмах міста правитимуться Служби Божі та молебні за здоров’я дітей. До спільної молитви можна долучитися онлайн.

На місцевих телеканалах транслюватимуть вуличну програму, у якій діти аналізуватимуть, у яких казкових героїв порушують права.

Громадська організація "Родина Кольпінга на Прикарпатті" запрошує всіх батьків та дітей взяти участь в онлайн-квесті "Захисти свої права". 31-го травня з 14:00 та першого червня з 12:00 батьки з дітьми показуватимуть, як те чи інше право відстоюють у своїй сім’ї. Напередодні учасники отримають завдання.

Також служба захисту дітей проводить конкурс малюнка. Залишити роботи можна у фоє першого поверху адмінбудинку.

Також проведуть конкурс малюнку у фоє на першому поверсі до першого червня. 10 години. майстер клас Смаколик до свята власними руками

У святі візьмуть участь 168 дітей зі 117-ти сімей - 123 дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування і 45 дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!