Як вибрати келихи для вина


Клаус Рідель сказав: Пити вино можна з будь-якого посуду, але відчути його справжній смак дозволить тільки правильний келих.

 У 1961 році відомий склодув створив колекцію широких келихів з тонкою кромкою, які доставляли напій в потрібні смакові точки на язиці і небі. Спробувавши вино з ЦИХ келихів, навіть найбільші скептики визнали: форма має значення!

 

Головні правила вибору келихів для вина 

Матеріал

Купить бокалы для вина можна з різних матеріалів: скла, ударостійкого скла, богемського скла і кришталю. Найдоступнішим варіантом є звичайне скло, а самим практичним - ударостійке. Кришталь і богемське скло - благородні матеріали, які підкреслюють високий статут і вишуканий смак господарів будинку.

Форма келихів для червоного вина

Якщо ви шанувальник витончених вин з багатогранним складним букетом, вибирайте бургундські келихи. Форма келиха у вигляді кулі допомагає аромату напою розкритися. Бургундські келихи з рівним стінками підходять для вин з яскравим інтенсивним ароматом.

Форма келихів для ігристого вина

 Відчуйте смак ігристого вина допоможе високий келих "Флют", який відмінно тримає температуру і демонструє зачаровує гру бульбашок. Ще один варіант - келихи "Марія-Антуанетта". Виріб з широкою чашею на вузькій ніжці можна часто побачити на вечірках, адже з них будують піраміди для шампанського.

Форма келихів для міцних вин

Лікери та портвейни прийнято пити з невеликих келихів з чашею в вигляді тюльпана.

Вибираємо дизайн келихів 

За адресою https://podushka.com.ua/ru/posuda.html представлени класичні, сучасні та оригінальні келихи для вина. Якому дизайну віддати перевагу?

Якщо ви шанувальники вишуканого дорого стилю, тоді вам сподобаються вироби з богемського скла. Келихи чешкою ​​марки «BohemiaSklo» декоровані сріблястим і золотими вставками. Витончені зовнішній вигляд робить їх головною прикрасою святкового столу і надає йому королівське настрій.

Якщо вам подобається сучасний мінімалізм з натяком на футуризм, вибирайте фужери турецького бренду «F & D». Келихи з тонкого Хрусталіна з лазерною обробкою країв видають красивий дзвін.

Ще одне оригінальне рішення для святкового столу - келихи з кольоровими ніжками. У таких виробах ідеально поєднується бездоганна елегантність і легкий сучасний стиль. Вибрати такі фужери можна в каталозі торгової марки «Bohemia».
Якщо ж ви шанувальник традиційної класики, вибирайте Витончені келихи зі скла.