Як змінюється мода на сережки: ювелірні тренди 2017


Цьогоріч модниці отримали настільки багато свободи, що можуть носити навіть аксесуари з різних наборів водночас. Тим, хто хоче бути в тренді, обов’язково знадобляться срібні сережки: купити краще декілька різних за стилем пар.

Головне правило ювелірної моди 2017 — жодних обмежень

Дизайнери створюють аксесуари найрізноманітніших форм, відтінків і фактур. Загальна вимога до них — яскравість, помітність, масивність. Спостерігається тенденція до асиметрії. Хоча поки що вона сприймається досить неоднозначно. Носити у вухах сережки різних форм і розмірів можуть лише юні дівчата та молоді жінки з тонким відчуттям стилю, пише УП. Життя.

Тим, хто хоче спробувати поєднати прикраси різного формату, стилісти ювелірного порталу рекомендують вибрати сережки різні за формою і дизайном, але з однаковими самоцвітами. Це дозволить мати ультрамодний вигляд без дисгармонії. Звісно, такий варіант доречний увечері, на заходах, що не вимагають строгого дрес-коду.

Біжутерія чи дорогоцінності — що актуально в 2017?

У гонитві за модою треба пам’ятати, що сережки не повинні мати надто дешевий чи підкреслено дорогий вигляд. Золотом чи дорогоцінним камінням навряд чи можна здивувати сучасну публіку. Куди краще враження справляють підібрані зі смаком прикраси, що ідеально гармоніюють з образом.

Є варіант, що здатний збалансувати бажання дорогоцінних прикрас і прагнення мати модний та стильний вигляд за будь-яких обставин. Це — срібні сережки. Завдячуючи сучасним способам обробки срібла, безмежній фантазії дизайнерів і ювелірів — вибір срібних сережок постійно розширюється.

Ще один аргумент на користь срібних прикрас — ціна. Так, невеличкі сережки із кубічними цирконами коштують від 150 грн. Найдорожчі — вироби з дорогоцінним камінням. Але й у цьому випадку мова йде не про захмарні цифри. Пара срібних сережок з топазами, аметистами, гранатами, сапфірами обійдеться в середньому в 2000 грн.

Враховуючи те, скільки коштують срібні сережки, їх часто купують одразу по декілька пар. Так можна отримати додаткову знижку, а якщо купувати в інтернет-магазині — ще й зекономити на доставці.

"Правильні" сережки "суперечать" овалу обличчя

Оскільки сережки знаходяться близько до обличчя, саме вони можуть візуально змінити його обриси. Незмінне правило вибору сережок — їх форма має відрізнятися від форми лиця.

Щоб додати округлості вузькому обличчю, підійдуть сережки з яскравого родованого срібла з французьким замком і заокругленою підвіскою, наприклад, у вигляді перлини.

Квадратному обличчю не вистачає плавності ліній у зоні вилиць і підборіддя. Виправлять ситуацію прикраси круглої, овальної форми, сережки-кільця. Великий діаметр підвісок забезпечить подвійний ефект — надасть лініям плавності й візуально зменшить лице.

Плавності та м’якості не вистачає також трикутним обличчям. Їх різкі риси згладить контраст з плавними лініями каплеподібних сережок і "люстр". Кругле обличчя видовжать сережки-ланцюжки, каплеподібні й овальні підвіски.