Якої погоди чекати прикарпатцям на вихідні?


З нагоди Дня незалежності українці отримали один додатковий вихідний у серпні. Відтак, попереду триденний уік-енд - з 24-го до 26-го.

Традиційно вихідні влітку у кожного асоціюються з відпочинком на природі, прогулянками лісом чи купанням на річці. Втім погода вирішила внести серйозні корективи у плани прикарпатців на відпочинок. За повідомленням синоптиків кінець тижня на Прикарпатті буде дощовим, та і літньою спекою не потішить, пише Бліц-Інфо.

Зокрема, за даними Укргідромецентру,  у п'ятницю, 24 серпня в Івано-Франківську та області передають температуру до +29.  З ранку й до самого вечора в Івано-Франківську буде зберігатися похмура погода, у другій половині дня можливі грози. 

На суботу, 25 серпня на Франкіщині прогнозуть зливи, температура повітря до + 27. Перша половина дня в Івано-Франківську буде ясною, а після обіду з'являться хмари. Усю другу половину дня йтиме дощ із грозою.

У неділю, 27 серпня в області температура повітря сягне до + 24, дощитиме. В Івано-Франківську з самого ранку небо вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Ввечері очікується дощ із грозою