«Його відданість співу справді вражає» – франківець готується до батлів в шоу «Голос країни»


Декілька тижнів минуло з часу, як студент 4-курсу Івано-Франківського медичного університету, 20-річний майбутній стоматолог Арсен Вітрецький успішно пройшов сліпі прослуховування на шоу «Голос країни».

Попереду в Арсена наступний етап конкурсу – батли.

«Зараз в мене активно триває підготовка до батлів, я займаюся вокалом зі своїм педагогом Іриною Батюк, а ще ж триває навчання в університеті, що забирає багато часу. Часто потрібно їздити на репетиції до Києва, ми з моїм тренером Джамалою обираємо пісню з якою буду виступати в наступному ефірі», – розповідає Арсен.

Під час сліпих прослуховувань хлопець зворушливо виконав пісню Сальвадора Собрала «Amar Pelos Dois».

«Арсен  Вітрецький працює декілька годин на тиждень зі мною, але попри те – дуже багато займається самостійно. Арсен фанатично відноситься до співу. Як правило, учні приходять на урок, позаймаються і вдома відволікаються на інші справи. Для них вокал – щось другорядне. А голос має постійно бути в тонусі, його потрібно підтримувати фізіологічно, має працювати м’язова пам’ять. Арсен постійно працює над собою. І справа не в участі в «Голосі країни», я знаю його два роки, він – справжній діамант і його відданість співу справді вражає», – каже керівник Продюсерського центру «Star Team» Ірина Батюк.