Юні прикарпатці беруть участь у проекті «Схід і захід – разом!»


Більше сотні школярів та студентів із Івано-Франківської, Донецької, Тернопільської та Хмельницької областей зустрілися разом, щоб познайомитись ближче і розповісти один одному про роботу своїх організацій.

Діти поєднують приємне з корисним — не тільки відпочивають та знайомляться між собою, а й обмінюються досвідом роботи у молодіжних правопросвітницьких організаціях.

14 хлопців та дівчат із «Ліги майбутніх поліцейських» приїхали з Донеччини. Серед них діти з різних куточків Донбасу — від обстріляної Мар’їнки до Маріуполя.

Також на Хмельниччину завітали ЮІРівці з Тернопільщини та члени дитячої організації «Юні поліцейські Прикарпаття». На правах господарів зустрічали своїх однолітків представники молодіжного правопросвітницького руху «ХОМА» (Хмельницьке об’єднання молодих і активних).

У неділю діти відвідали мальовничий Кам’янець-Подільський — побували в середньовічній фортеці, прогулялись старовинними вуличками і навіть познайомились із мером міста Михайлом Сімашкевичем.  А в понеділок в головному управлінні Національної поліції в Хмельницькій області юні помічники поліцейських презентуватимуть свої організації.