Юний прикарпатець викрав у сусідки господарське приладдя


Юний мешканець Калуського району підозрюється у крадіжці із підсобного приміщення господарського приладдя 32-річної сусідки.

До місцевого відділу поліції звернулася мешканка райцентру із повідомленням про крадіжку із приміщення гаража. На місце події прибули правоохоронці, які встановили, що невідомець, шляхом відважування гаражних воріт, проник в середину приміщення, звідки викрав 2 сокири, 3 молотки, 3 газові ключі, 2 викрутки та декілька гаєчних ключів. В ході проведених заходів по встановленню особи, причетної до крадіжки, слідчі отримали ґрунтовні підстави підозрювати у скоєнні злочину сусіда потерпілої. Як з’ясувалось, юний зловмисник, встиг продати викрадене незнайомцю. Проте поліцейські встановили особу, яка придбала викрадене за безцінь та вилучили, інформує прес-служба нацполіції в області. 

Наразі за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до шести років. Триває слідство.